.

.

Чанта за съхранение на складиране водоустойчив голям капацитет Организатор Организатор с цип и дръжка сгъваемо място за пестене на багаж за пътуване към къмпинг т

Чанта за съхранение на складиране водоустойчив голям капацитет Организатор Организатор с цип и дръжка сгъваемо място за пестене на багаж за пътуване към къмпинг туризъм

Рейтинг:

BGN 8.99
Наличност
Налично

Те могат да запазят багажа ви подредени и подредени.
Основни характеристики :
Design Design : Мрежести торбички за дрехи ви помагат лесно да идентифицирате предмети вътре, поддържайте вашите туристически изделия чисти, дишащи, спретнати и подредени.
Спецификация :
Име на продукта : Чанта за съхранение на пътуване
Материал : 290 T Двойно страничен кърпич
Цвят : Бежово, сиво, черно (по желание)
S Чанта за облекло : 29 x 20 x 12cm
M Чанта за дрехи : 30 x 22. [Premium Material] Организаторите на багажът са изработени от първокласен плат, водоустойчив и дишащ, с добре съпротива и изпълнение на мръсотия, не е лесно да се счупи и може да се използва за дълго време . Те могат да запазят багажа ви подредени и подредени, за да можете да ги намерите бързо и лесно и да ви дадат спокойно и удобно изживяване за пътуване. [Широко приложение] Сгъваема чанта за съхранение на пътуване, подходяща за повечето чанти, чанти през уикенда, раници, чанти за багаж и други, широко използвани за бизнес пътувания, ваканция, туризъм, къмпинг, RV, пътуване, къмпинг, ежедневно съхранение и т.
[Премиум материал] Организаторите на багажа са изработени от първокласен плат плат, водоустойчив и дишащ, с добре съпротива и изпълнение на мръсотия, не е лесно да се счупи, и може да се използва за дълго време.
Направете опаковането лесна : Многофункционалните чанти за съхранение в различни размери могат да ви помогнат да организирате туристически стоки според категорията и да улесните опаковката.5 cm
Плоска чанта : 25 x 17cm
Чанта за обувки : 21 x 35cm
Тоалетни принадлежности Чанта : 24 x 19 x 9cm
Забележка :
1. [С цип и дръжка] торбичките за опаковане на организаторите са проектирани с ципове, издръжливи дълго време, използвайки, така че артикулите да могат бързо да се извадят или поставят. Подсилени Дръжките за тъкани правят тези торбички лесни за носене.Списък с части :
1x S торба за дрехи
1x M торба за дрехи
1 L чанта за дрехи
1x XL чанта за дрехи
1 S Craid String Bag
1x M Rudle String Чанта
1x плоска чанта
1x чанта за обувки
1x тоалетна чанта
Описание на акцента :
[комплект за съхранение на пътуване] Пакетът включва 1x S чанта за дрехи , 1x m чанта за дрехи, 1x L чанта за дрехи, 1x XL чанта за дрехи, 1x S чанта за теглене, 1x m чанта за теглене, 1x плоска чанта, 1x чанта за обувки, 1x тоалетна чанта. [Комплект чанта за съхранение на пътуване] Пакетът включва чанта за облекло 1x, 1x m чанта за дрехи, 1x l чанта за дрехи, 1x XL чанта за дрехи, 1x S чанта за теглене, 1x m чанта за теглене, 1x плоска чанта, 1x чанта за обувки, 1x тоалетна чанта за чанта .

Спецификация

Те също купуват с този продукт