.

.

Зимни снежни ски ръкавици Мъжки дамски водоустойчиви и ветроустойчиви сензорни ръкавици за студено време бягане на колоездене сноуборд шофиране на открито работ?

Зимни снежни ски ръкавици Мъжки дамски водоустойчиви и ветроустойчиви сензорни ръкавици за студено време бягане на колоездене сноуборд шофиране на открито работа

Рейтинг:

BGN 0.33
Наличност
Налично

9 "-81 ", палмово обстоятелство : 18cm-19cm/7. поради дизайна на сензорен екран на показалеца, палец и среден пръст на The Ръкавици, това е удобно за това, че работите с телефона без.1 " (Приблизително) Забележки : Моля, вижте нашата диаграма на размера и изберете правилния размер. Индексният пръст, палеца и средният пръст на ръкавиците, това е удобно за това, че работите с телефона, без да е конструиран от водоустойчив материал от плат. Този продукт е подходящ за езда, на открито, спорт, къмпинг и др.9 ", палмово обстоятелство : 22cm-23cm/8.Дъно на разликата в настройката на светлината и екрана, цветът на артикула може да е малко по -различен от снимките.5 " (Приблизително -21cm/7.Описание : По -безопасно е възможно, ако имате тези ръкавици, които се похвалят с груб дизайн на палма, което означава, че сте способни да държите дръжката по -плътно, докато се забавлявате на открито като ски, каране и кънки.

Спецификация

Те също купуват с този продукт