.

.

Unise Добавете кадифе за топла ветроустойчива торбиста разтягане на плетене на една кука плетен зима меки шапки от шапки за опаковане на косата шапка зимен клирънс ш?

Unise Добавете кадифе за топла ветроустойчива торбиста разтягане на плетене на една кука плетен зима меки шапки от шапки за опаковане на косата шапка зимен клирънс шапки за мъже жени

Рейтинг:

BGN 1.00
Наличност
Налично

РАЗПРЕДЕЛЕНИЕ НА ХАК с топла вода и добавете шампоан или неутрален препарат за вълна, преди да се накиснете за 10 минути; 2 Инструкции за измиване на шапки CPAs : 1.Unisex Добавете кадифе за топла вятър, торбиста разтягане на плетене на една кука Плетана зима меки шапки от шапки за опаковане на косата на шапка : 100% чисто ново и високо качество на мечтите : 1pcsoft материал ви прави много комфортен подарък за ежедневно носене и лесен за сваляне или износване на дизайна ви прави по -очарователен и атрактивен подарък за подарък За жените/Ladyhead обиколка : 58 cm/22. DO NOT bleach the beanie.8 "Пол : Женски тип : Стил на шапката : Небрежен материал : Акрилен пакет Включва : 1pc шапка Зимен клирънс. Ако се измие машинно, се препоръчва да го поставите в торбичка за пране, за да се избегнат повреди; 4. Не измийте шапката с обикновен препарат или сапун; 3. Шапки за широки случаи : Ски бойникът е подходящ както за ежедневно носене в ежедневието, така и за открито, и на открито Спортни дейности; Зимните бъни са идеални за каране на ски, сноуборд, шейни, кънки на лед и други; когато отидете за дейности на открито, можете да носите тази шапка; също това дамско мъжете може да бъде толкова добри подаръци за рожден ден, Хелоуин, Деня на благодарността, Коледа , Нова година; с всякакви дрехи;.

Спецификация

Те също купуват с този продукт