.

.

Glonme затъмнение завеса за прозорци Енергийно ефикасно завеси за потъмняване Термично изолирани луксозни прозорци завеси прът Педицински поверителност 3d листа от ?

Glonme затъмнение завеса за прозорци Енергийно ефикасно завеси за потъмняване Термично изолирани луксозни прозорци завеси прът Педицински поверителност 3d листа от печат дълъг стил на защита от UV E 2PC-W:

Рейтинг:

BGN 0.67
Наличност
Налично

Пакета включва : 2 панел Завест Забележка : 1 Универсално прилягане : Освен хола, спалня, трапезария, стая за детска стая и офис, има още много пространства, за които да се впишат тези завеси. Така че можете да се насладите на всички блокиращи светло, намаляване на шума и енергийно пестене, колкото е възможно по-дълго. Мултипни случаи : Подходящ за спалня, хол, трапезария, офис или кухня. Моля, разрешете 1-2 см измервателно отклонение поради ръчно измерване. Лесен за грижа : машинно миене в нежен цикъл и студена вода, не избелвайте. Можете да ги използвате като завеси за врати за вашия плъзгач или вътрешен двор или разделители на помещения във вашия апартамент . Поради различния ефект на монитора и светлината, действителният цвят на елемента може да е леко различен от цвета, показан на снимките. Бързо гладене или почистване на пара при необходимост. Стил дизайн : Тази затъмнена завеса се отличава . Донеси ви по -достоен и елегантен живот. Конструкция на джоба на пръчките : Нашият блок изход е с джоб за пръчки отгоре, пасва на повечето стандартни пръти и прави максимално покритие на вашите прозорци без празнина. Намалете външния шум, предпазвайте пода и тапицерията от засенчване на цветовете . Защита на вашата поверителност . Топло желязо и изсушава при ниски температури. функции на затъмнение : Нашите завеси за спалня могат да блокират слънчевата светлина, по -тъмните цветове работят по -добре.Thermal Изолиран : Нашите завеси за потъмняване на стаята могат да блокират топлина/слънчева светлина, да гарантират пълната поверителност да създаде енергийно спестяване на изолационни бариери, за да предотврати гореща и студена, дръжте на закрито хладно през лятото и топло през зимата.

Спецификация

Те също купуват с този продукт