.

.

Исус Рибен стикер Декал Умира се - самозалепващо винил - устойчив на атмосферни влияния - Произведен в САЩ - много цветове и размери - християнство християнско христ?

Исус Рибен стикер Декал Умира се - самозалепващо винил - устойчив на атмосферни влияния - Произведен в САЩ - много цветове и размери - християнство християнско християнин Ихтис Символ Спасител

Рейтинг:

BGN 3.29
Наличност
Налично

Гордо направен в САЩ Произведено в САЩ. Всички стикери не са създадени равни, така че не се заблуждавайте от евтини имитации, които се чувстват на елементи и най -важното директно слънчева светлина! Тези стикери няма да избледнеят, да завъртят черна пукнатина или обелват в продължение на много години. Стикерите са направени от първокласен самозалепващ винил и ще се придържат към почти всичко, като традиционен стикер за броня. Удовлетворението гарантира. Стикерите са изрязани от плътна цвят на самозалепващо винил с помощта на японски резачка за прецизност. Инструкции за инсталиране и подробности, моля, вижте допълнителните изображения. Стикерът, показан в инсталационните изображения, е само за целите, ще получите закупения. Ултра тънък 2,8 милилитра (70 микрона) календарен самозалепващ винил е един от най-гъвкавите календарен винили на пазара.

Спецификация

Те също купуват с този продукт