.

.

Кухненски прибори и джаджи, кухненски ножици пъпеш дело две кухненски ножици от неръждаема стомана многофункционални домакински ножици, ножица за кухня кухня нож?

Кухненски прибори и джаджи, кухненски ножици пъпеш дело две кухненски ножици от неръждаема стомана многофункционални домакински ножици, ножица за кухня кухня ножица яснота

Рейтинг:

BGN 2.33
Наличност
Налично

【Високо качество и професионален】 : Практически джаджи за цял живот Честито пазаруване за теб!. Рязко и лесно за използване, гладко и нелепчещо рязане.Кухненски ножици Пюлон План Две кухненски ножици от неръждаема стомана Многофункционални домакински ножици, ножица за хранене кухня ножици : ABS+3 CR13 неръждаема стомана има висока твърдост и е лесен за почистване. Ние ще отговорим и ще решим проблема ви в рамките на 24 часа. Моля, вземете истинския като стандарт. Рязане и зеленчуци с орехи и лесни за решаване, спестяване на време и спестяване на труд. 【Подходящ за вас】 Добър продукт си струва да имате, моля, вземете го вкъщи!. Удобната дръжка пасва на дланта на ръката, осигурявайки удобно захващане и подхлъзване. Ако имате въпроси преди или след поръчка, не се колебайте да се свържете с нас. Благодаря за вашето разбиране. Ако имате въпроси относно нашите продукти, не се колебайте да се свържете директно с нас.

Спецификация

Те също купуват с този продукт