.

.

Dteck iPhone Pro Ma калъф, калъф за портфейл с шаблони с пеперуда, магнитна ръчна каишка за кредитна карта Слотове за синтетична кожа Kickstand Защитна покривка за iPhone Pro Max, синь?

Dteck iPhone Pro Ma калъф, калъф за портфейл с шаблони с пеперуда, магнитна ръчна каишка за кредитна карта Слотове за синтетична кожа Kickstand Защитна покривка за iPhone Pro Max, синьо

Рейтинг:

BGN 1.67
Наличност
Налично

5 Лесен достъп до всички портове и контроли. [Магнитно затваряне] Магнитна клип за фиксиране. Защитете телефона си, докато се наслаждавате на стилен и красив външен вид. 1 х капак на калъфа (телефонът не е включен) Този калъф за телефонен капак е изработен от висококачествена PU кожа с релефна дизайн, стилен, издръжлив и удобен за допир, осигурявайки добра защита за вашия телефон . [Дизайн на портфейла] Калъфът на портфейла разполага с 2 слота за карти и страничен джоб за пари или допълнителни карти; плюс, той също има торбичка за пари, можете да носите около няколко сметки, когато имате нужда от пари . [Прецизни кутии] Портовете, бутоните и всички функции са лесно достъпни . Съдържание на пакета : . този калъф за флип телефон може лесно да се превърне в стойка, за да гледате видеоклипове, филми , Електронни книги, снимки и др. [Premium Pu Leather] Висококачественият калъф за кожена кожа е изработен от траен, дишащ, устойчив на износване и мек топ Полиуретанова кожа. носете вашите лични документи, кредитни и дебитни карти и пари, без да се налага да вземете портфейла си със себе си . Моля, потвърдете, че телефонът ви за покупка . Калъфът за телефон в кожен стил осигурява пълна защита на тялото за вашия телефон, предпазвайки го от прах, драскотини и ожулвания .

Спецификация

Те също купуват с този продукт