.

.

Персонализирани стикери за животински стени за детска стая - най -добрият приятел на човека боксер добермани лаборатории Златни ретривърски стикер Стикер Декал с ?

Персонализирани стикери за животински стени за детска стая - най -добрият приятел на човека боксер добермани лаборатории Златни ретривърски стикер Стикер Декал с лесни инструкции за инсталиране персонализиран

Рейтинг:

BGN 7.79
Наличност
Налично

Може да се прилага към повечето чисти гладки повърхности, включително вътрешни стени, врати, прозорци и други повърхности на всяка спалня или холПерсонализиране : След като поръчате, моля, ориентирайте се да се свържете с продавача и ни изпратете имейл с името, на което бихте искали да се персонализира вашия Decal и ние ще потвърдим обратно с вас. Нашите стикери за стик и пилинг стикери се предлагат с лесни инструкции стъпка по стъпка как без усилие да прилагаме винила. Ако по някаква причина сте кратко писмо или две за името, което искате просто да ни изпратите съобщение и ние ще се погрижим да ви вземем необходимите букви. универсален размер за всеки тип стая : Този деколте на животни кучета има измерване на 10 инча (ширина) x 5 in (височина) . Информация за дизайн - Моля, изпратете ни имейл с името, на което бихте искали вашия Decal да бъде персонализиран на „Продавачът за контакт“ от страницата за поръчка. Може да се прилага към повечето чисти гладки повърхности, включително вътрешни стени, врати, прозорци и други повърхности на всяка стая. Цветът на етикета е цветът, показан на снимката. Информация за дизайна : Моля, имайте предвид, че изображението не представлява действителния размер на Decal и е само пример за това как може да изглежда декалът.

Спецификация

Те също купуват с този продукт