.

.

Жени пауни с руно палто стояща яка средна дълга тренчкова палто двойно за момичета зима есен среден дълъг женски паун руно палто стояща яка тренчкот двойно гърди д?

Жени пауни с руно палто стояща яка средна дълга тренчкова палто двойно за момичета зима есен среден дълъг женски паун руно палто стояща яка тренчкот двойно гърди дизайн тъмно сиво xxxl

Рейтинг:

BGN 21.60
Наличност
Налично

Също така добър подарък за вашия приятел, тя ще я хареса Ще се почувствате чудесно, независимо дали е износена, закопчана или с колана. Изработена от висококачествен полиестер, която е мека и деликатна. Меката фланела и стоящата яка ви карат да се чувствате уютни и ги поддържа топли по време на тези дейности на открито. Изработен от висококачествен полиестер, който е мек и деликатен. Закачете се да съхранявате, за да предотвратите бръчки. Моля, разрешете 1-3 см се различава поради ръчното измерване. Поради различния монитор и светлинен ефект, действителният цвят може би е лек, различен от цвета на картината.Характеристики : 1. Също така добър подарък за вашия приятел, тя ще го хареса. Средната дължина на руно палто с леко реколта Дизайн, лесен за съвпадение. Може да се измие машинно или сухо. Ще се почувствате чудесно, независимо дали е износен свободен, закопчан или облечен . Закачете се да съхранявате, за да предотвратите бръчки. Може да се измие машинно или измито. Можете да изберете по -голям размер за свободно прилягане. Отпуснат дизайн на Fit. Описание : Материал : Полиестерни влакна : Както се показва картината : Longpatterns : Plainclosure : Bucklebelt : Nocolor/Style : Както е показана картината 1.

Спецификация

Те също купуват с този продукт