.

.

Тоалетна за заешки отпадъци bo, пластмасова квадратна клетка bo potty trainer ъглова летела за постелки bo pet тиган за малки животни, зайци, морски свинчета, чинчила, порове, ?

Тоалетна за заешки отпадъци bo, пластмасова квадратна клетка bo potty trainer ъглова летела за постелки bo pet тиган за малки животни, зайци, морски свинчета, чинчила, порове, галезавър

Рейтинг:

BGN 0.33
Наличност
Налично

T Обезпокояващи домашни любимци : те Може да се използва за повечето малки животни като зайчета, гербили, хамстери, чинчили, морски свинчета и т. Обезпокояващи домашни любимци : те Може да се използва за повечето малки животни като зайчета, гербили, хамстери, чинчили, морски свинчета и т. Висококачествен материал : висококачествен тоалет за триъгълник за домашни любимци, използвайки най -качествената пластмаса за безопасност, силна и без мирис. Pet Poop може да падне лесно и краката на малките домашни любимци няма да се забият в дупките. Хуманизиран дизайн : Двете страни на тоалетната са гладката гама и може да предотврати пръскането на урина до други места, да направи клетката по -чиста. И е траен и здрав . Моля, обърнете внимание, че този гърненца е сравнително малък и не е подходящ за използване на зайци за възрастни зайци . Pet Poop може да падне лесно и краката на малките домашни любимци няма да се забият в дупките. Когато тоалетната трябва да бъде почистена, просто отделяте горната дъска от кутията и я изплакнете с вода .Аси за почистване : мрежите на дяла са с умерен размер.Аси за почистване : мрежите на дяла са с умерен размер. Висококачествен материал : Висококачествен тоалетна за триъгълник за домашни любимци, използвайки най -качествената предпазна пластмаса, силна и без мирис.

Спецификация

Те също купуват с този продукт