.

.

Руанлало клон, фалшива поддръжка на цветя безплатно не е изсъхнало реалистично изглеждащо няма нужда да води декоративна маса в централна маса с жизнено оцветена ?

Руанлало клон, фалшива поддръжка на цветя безплатно не е изсъхнало реалистично изглеждащо няма нужда да води декоративна маса в централна маса с жизнено оцветена глава висока симулация на изкуствения декор

Рейтинг:

BGN 0.33
Наличност
Налично

Той се използва широко за сватбена декорация, DIY Home Garden Decoration, Prom Party Decation, декор за рожден ден и т Моля, позволете лека разлика на размерите поради различно ръчно измерване. Характеризиран от ярки цветове, високо цветова устойчивост, изискана изработка и реалистичен външен вид, фалшивите цветя могат да добавят пръскане на ярка природа към интериорната декорация. Той се използва широко за сватбена декорация, DIY домашна градина, абитуриентско парти Декорации, декор за рожден ден и т. Характеризира се с ярки цветове, устойчивост на висок цвят, изящна изработка и реалистичен външен вид, фалшивите цветя могат да добавят добавяне Пръскане на ярка природа към интериорна декорация . Нещо повече, той е щедър и елегантен, добре изработен, ярко оцветен и изглежда истински.) Забележки : Поради разликата в настройката на светлината и екрана, цветът на елемента може да бъде малко по -различен от снимките.

Спецификация

Те също купуват с този продукт