.

.

Simplmasygeni кръгла тренировка за тренировка за жени Разчистване на женския дълъг ръкав обикновен плетен плетен небрежен блуза панталони от две части от две части пуло?

Simplmasygeni кръгла тренировка за тренировка за жени Разчистване на женския дълъг ръкав обикновен плетен плетен небрежен блуза панталони от две части от две части пуловер

Рейтинг:

BGN 14.00
Наличност
Налично

н В допълнение, дългите панталони с декоративен колан за сладък външен вид. Между другото, този комплект се предлага в различни цветове, които могат да се използват като двойки съвпадащи тоалети, майка и дете, парти на пижама и т. Многофункционален- всеки обича удобни и приспособяващи дрехи, те могат да се отпуснат по-добре и лесно да се обличате или надолу. Може да се носи като джогинг комплект, комплект пижами, комплект тренировки, шезлонги и други неформални поводи. Със своя спокоен силует и неутрален цвят, този прост комплект от две части може да се носи с почти всяко облекло. Предвидохме преди да закупите, размерът ни е с размер на азиатски, предлагаме да изберете един размер по -голям. Този комплект за съвпадение на върховете и долната част е изработен от висококачествена и удобна за кожата плат, за да се почувствате по-удобно. Високата еластична талия може да се регулира според линията на талията ви, за да постигнете най-добрия ефект. Причина за подбор- благодарение на основния му стил и мек материал, това облекло за две части за жени е подходящо за хора от всички възрасти и форми , И можете да го дадете на вашето семейство или приятели като специален подарък. Панталони Основни и ежедневни- Тази жена с две части се предлага с върхове с дълъг ръкав и дълги/къси панталони, и двете са проектирани в класически плътно цвят/печат и печат и печат и печат и печат и печат и печат и печат, и двата са проектирани в класически плътно цвят/печат и печат и печат и печат и печат и печат и печат и печат и отпечатък Прост стил и можете да ги носите отделно и да съответствате на различни върхове или панталони, за да завършите повече погледи.

Спецификация

Те също купуват с този продукт