.

.

Слот дървени стелажи за чинии , многоцелеви дървени съдове за съдове за съдове за изсушаване на дренаж за съхранение на стойка за съхранение на кухненския шкаф ку?

Слот дървени стелажи за чинии , многоцелеви дървени съдове за съдове за съдове за изсушаване на дренаж за съхранение на стойка за съхранение на кухненския шкаф кухня кухня плот чиния от чиния за чиния чиния

Рейтинг:

BGN 14.93
Наличност
Налично

Този багажник за съдове може да се използва като държач за багажници на чинии или саксии или режещи дъски за съхранение или чаши за сушене на чаши или дори книги/ таблети/ подреждане на лаптоп Лесен за инсталиране : Несъсветли се, този багажник за сушене се предлага с 4 части части, двата дълги стелажа и две колчета, всеки багажник има два дупки. Множествена функция : Естествен бамбук, екологичен и здрав. Стабилна и здрава : Този тежък бамбуков багажник, характеризиращ се със светлината му, издръжлива, висококачествена и ниска цена. Множествена функция : Естествен бамбук, екологичен и здрав. Табели/ капаци/ и т. 5 Слот дървени стелажи за съдове , бамбукови чинии чиния купа чаша книга саксия за рязане на капак за рязане на изсушаване на стойка за съхранение на стойка за съхранение организатор кухненски шкаф (Дръжте сухо). 6 слота за задържане на 6бр. Избягвайте да оставяте багажника във вода или да го изложите под силна слънчева светлина твърде дълго . За да сте сигурни, че ще свърже всяко парчета по -стегнато, това е минус дизайн на толерантност, което означава, че двата дупки ще бъдат малко по -малки от колчетата. Без пукнатина, без деформация . Стабилна и здрава : Този тежък бамбуков багажник, характеризиращ се със светлината му, издръжлива, висококачествена и ниска цена. Този размер на бамбук е удобен за компактен шкаф, малко плот. Когато инсталирате, завъртете колчетата в страничните стелажи с малко голямо налягане, тогава целият багажник ще бъде стегнат. Този багажник за съдове може да се използва като държач за багажници на чинии или саксии или режещи дъски за съхранение или чаши за сушене на чаши или дори книги/ таблети/ подреждане на лаптоп. А също така имаме специална лакомства върху повърхността на багажника. Избягвайте да оставяте багажника във вода или да го изложите под силна слънчева светлина твърде дълго . Лесно за измиване : Избършете го с мокра кърпа и след това изсъхне на въздуха. Без пукнатина, без деформация .

Спецификация

Те също купуват с този продукт