.

.

TEPSMF електрически самобръсначки за мъже, мъжки електрически самобръсначки въртящи се акумулаторни, електрически самобръсначки за мъже безжична плаваща глава, сме?

TEPSMF електрически самобръсначки за мъже, мъжки електрически самобръсначки въртящи се акумулаторни, електрически самобръсначки за мъже безжична плаваща глава, сменяеми остриета преносими пътувания

Рейтинг:

BGN 0.67
Наличност
Налично

Всички аксесоари са лесни за подмяна, без шум, удобен и тих, отговарят на вашите нужди на различни, че е по -лесно да се отреже под душа, тъй като водата измива гарнитурата ви , Удобната за кожата и удобна брада лесно подрежда бакенбарди, мустаци и всяка прическа за лице. Функцията за заключване на интелигентното пътуване ще бъде активирана чрез натискане и задържане на бутона за включване/изключване за 3 секунди, като се избягва случайно отваряне по време на пътуването и избягване на ненужната консумация на енергия. Той също така разполага с лесен раздел с отворен бутон за бързо подрязване на нежелано съдържание на пакет за коса на лицето : 1 x самобръсначки tepsmf електрически самобръсначки за мъже, мъжки електрически самобръсначки въртящи се амортизани, електрически самобръсначки за мъже безжични плаващи глави замяна на остриета преносими TRAV. Вземете бързите и точни резултати, които търсите за специални грижи/предимства - меки остриета, включващи усъвършенствани технологии, изпълнявайки добре, когато става въпрос за косата на слабините, зоната на подмишниците, краката, без никакво дърпане или рязане. Малката, лека и пътуваща ключалка прави този костюм за мъжки самобръсначки за пътувания или бизнес пътувания.

Спецификация

Те също купуват с този продукт