.

.

Съвременни столове за хранене на 2, тапицирани столове за акцент за хранене в седалка с кожена възглавница на фау и здрави метални крака, удобни странични столове з?

Съвременни столове за хранене на 2, тапицирани столове за акцент за хранене в седалка с кожена възглавница на фау и здрави метални крака, удобни странични столове за кухня, трапезария, хол и офис, кафяв

Рейтинг:

BGN 2.33
Наличност
Налично

[услуга] : Ние сме уверени в нашите продукти и стоим зад тях 100% [здрава и издръжливост] : столовете за хранене Метални крака на тръбата Здрава опора за силната сила на седалката. Максимален капацитет на тегло : 300 фунта.Информация за продукта : Име на продукта : Столове за хранене Комплект от 2, модерна кухня Трябва да имате модерни столове за хранене от средата на века за вашия интериор за хранене; Тези столове за трапезария са идеалният баланс между постигнатите естетика и употреба . Просто се свържете с нас с всякакви въпроси или притеснения и ще се радваме да помогнем в рамките на 24 часа!. Обикновено вноската може да бъде завършена за 15 минути, което се основава на вашата практическа способност. 2 стола са опаковани в една кутия .

Спецификация

Те също купуват с този продукт