.

.

Дърво розово крава хвърляне на одеяло за жени възрастни смешни анимационни крави животински печат одеяло ултра меко уютно плюшено руно топло леко одеяло за хол ди?

Дърво розово крава хвърляне на одеяло за жени възрастни смешни анимационни крави животински печат одеяло ултра меко уютно плюшено руно топло леко одеяло за хол диван легло спалня декор декор

Рейтинг:

BGN 1.33
Наличност
Налично

Без проливане и без ограждане Ще ви дадем задоволителен отговор в рамките на 24 часа. Ние ще ви изпратим нов или ще ви възстановим всички пари. Меките одеяла носят надежда и жар за цял живот, перфектният празничен подарък за жени, деца, приятели и семейство! Подходящи като различни подаръци за съпруги, баби, татковци, членове на семейството, приятели, сестри, братя, племенници и племенници, дъщери, деца , внуци и внуци, за да ги насърчат да бъдат силни и постоянни .Описание на продукта. Това одеяло за всички сезони е чудесно за целогодишен комфорт. Това е меко леко, но топло трайно одеяло. Можете да ги използвате като одеяла за климатици, поли за легло, одеяла на диван и одеяла на коляното, те са меки и поддържат топли. Най -добър подарък : за рожден ден на семейството и приятелите, годишнината, Деня на влюбените, коледен подарък, Ден Начин на даряващия да изрази любов, това любовно одеяло е идеалният подарък за семейството и приятелката или гаджето им, очите им ще бъдат пълни с радост, когато го видят. Ако има някакъв проблем с одеялото, моля, свържете се с нас. Одеялото е много удобно, дишащо и топло, подходящо е за вас да дрямка по всяко време. Супер топло и уютно : Нашите одеяла от руно са многофункционални и декоративни, подходящи за легла, дивани и дивани. Това е перфектен избор за подарък Ge Well Well, благодаря ви подарък, подарък за рожден ден, подарък след операцията, мислене за подарък, поздравления, подарък за насърчение, сбогом, промоционален подарък и други. Премиум Материал : Нашите супер меки одеяла са изработени от висококачествен антилинг фланел. Той е толкова мек лек и перфектният размер на всички покрития. Размер : 30 инча x 40inch = 75cm x 100cm; 40inch x 50inch = 100cm x 130 cm; 50inch x 60inch = 135cm x 150cm; 60inch x 80inch = 150 cm x 200 cm;. Идея за дизайн : Целта на това одеяло е не само да донесе топлина, но и да донесе любов. Те са уникални персонализирани дизайни за вашия любовник, които няма да намерите в обикновените магазини. Добре дошли в Wish Tree.

Спецификация

Те също купуват с този продукт