.

.

Пайети флаш керамичен лак за нокти любов паста Бижута мека Свети Валентин Нокти за нокти за нокти във формата на сърце за лепило ден Ден пайети за нокти на прах за н?

Пайети флаш керамичен лак за нокти любов паста Бижута мека Свети Валентин Нокти за нокти за нокти във формата на сърце за лепило ден Ден пайети за нокти на прах за нокти с декол за нокти с нокти тренировки

Рейтинг:

BGN 3.33
Наличност
Налично

Можете да го дадете на най -скъпите си хора, приятели и сестри Това е супер креативността на любителите на Направи си сам и може да се приложи безопасно върху кожата. за набиране на братства. На тялото го нанесете върху лицето и раменете, за да получите супер лъскав ефект. Можете също да използвате гел за коса или флаш, за да направите вашата светкавица по -трайна и лесна за вода. Смесването на цветове и размери на светкавиците заедно прави възможностите за красота и ви прави привличащ вниманието персона, подходящ за урока ми за очи. Нашите нокти са лесни за нанасяне на естествени или изкуствени нокти. Използване и без разкъсване. На тялото нанесете някои от ключицата и раменете, за да получите супер лъскав ефект, което е много подходящо за сватбени и вечерни облекла. На тялото нанесете някои от ключицата и раменете, за да получите супер лъскав ефект, което е много подходящо за сватбени и вечерни облекла. Козметична светкавица, използвана за празненства на карнавала . за споделяне, фестивали и много експерименти за красота! По време на фестивала използвайте блестящи сълзи или капка блестяща светлина върху скулите си, за да приготвите отразяващи акценти за нощта. Косата ни искри правят най -сладките искрящи плитки да изглеждат. За споделяне, фестивали и много експерименти за красота! По време на фестивала използвайте блестящи сълзи или капка блестяща светлина върху скулите си, за да приготвите отразяващи акценти за нощта. Време е да блести! Бъди и красива. Косата ни искри правят най -сладките искрящи плитки да изглеждат.1x Сърдечно подобрение мека керамична пайети, която може да се даде подаръци, сценично изпълнение, нощни обиколки, абитуриентски парти, маскарадна топка и др. Подаръкът на художника е за всяко момиче от карнавала, което обича да блести. Той е много подходящ за запознанства, сватба и вечерно облекло. Нашите нокти са лесни за нанасяне на естествени или изкуствени нокти. Нашите нокти са лесни за нанасяне за естествени или изкуствени нокти . Осигуряване на качеството, нашите продукти са рециклируеми, много приятелски, - и Harmles . Можете също да използвате гел за коса или флаш, за да направите вашата светкавица по -трайна и лесна за вода. Ярко и светло, издръжливо, дългогодишно използване и без разкъсване. За споделяне, фестивали и много експерименти за красота! По време на фестивала използвайте блестящи сълзи или капка блестяща светлина върху скулите си, за да приготвите отразяващи акценти за нощта.

Спецификация

Те също купуват с този продукт