.

.

Татуировки за Хелоуин за деца, стилове Хелоуин временна татуировка паяк тиквен водоустойчив светещ блясък в тъмните стикери танцови тематични парти декорации за ?

Татуировки за Хелоуин за деца, стилове Хелоуин временна татуировка паяк тиквен водоустойчив светещ блясък в тъмните стикери танцови тематични парти декорации за възрастни и деца подарък

Рейтинг:

BGN 9.63
Наличност
Налично

Размер на опаковането : 10,5 * 6см. Отлепване на филма и прикрепете шаблон отстрани на сухата кожа . Предайте татуировка на Хелоуин на всички ваши приятели, съученици, семейство, колеги и др. Моля, измерете сами, за да изберете правилния размер . 160x Временна татуировка на Хелоуин (16 снимки). Как да приложите и премахнете : . Опаковката включва : . Подходяща за деца и възрастни : Татуировката на Хелоуин е прекрасни аксесоари за Хелоуин, подходящи за деца и възрастни. Нарежете желания шаблон . 1 инч = 2,54 см. Високо качество : Тези временни татуировки на Хелоуин са изработени от водоустойчиви, драскотини и безвкусни материали за лепило AB, могат да се поддържат за около 3-5 дни, а яркото мастило се извлича от растенията, което е безобидно за кожата, можете да тези Хелоуин Татуировка на лицето, ръцете, краката и др. Опаковка на продукта : Opp. Списък с пакети : 1 * Стикер. Материал : Специална трансферна хартия, зеленчуково мастило. Цвят : Както е показано на фигурата. Нежно избършете гърба на татуировката с мокра хартиена кърпа . Ще получите успешно сладка временна татуировка на Хелоуин и ще се насладите . Всяка татуировка на Хелоуин има подробна инструкция, научи ви как да залепите и почистите, улеснява използването на нашата татуировка на Хелоуин . Не се препоръчва да се използва временна татуировка на Хелоуин върху чувствителна кожа . Как да използвам на татуировката с мокра хартиена кърпа . Ще получите успешно сладка временна татуировка на Хелоуин и ще се насладите на нея . Можете да премахнете татуировката, като избършете зоната на татуировки с бебешко масло, сапун или алкохол . Хелоуин парти и косплей плати перфектна татуировка на тялото!. Можете да премахнете татуировката, като избършете татуировката зона с бебешко масло, сапун или алкохол . Съблечете облицовката и изчакайте татуировките да изсъхнат .

Спецификация

Те също купуват с този продукт