.

.

Rela love pepper spray торбичка pu кожен пипер спрей кобур мини преносим пипер спрей притежател самозащита Spray кожен калъф Ключов за жени дами момичета сигурност

Rela love pepper spray торбичка pu кожен пипер спрей кобур мини преносим пипер спрей притежател самозащита Spray кожен калъф Ключов за жени дами момичета сигурност

Рейтинг:

BGN 2.33
Наличност
Налично


2 Благодаря за разбирането.
[Flip Top] Pepper Spray Holster приема флип в горния дизайн, лесен за достъп до спрей за пипер, а пълният капак помага на Поправете буркана, който може да попречи на малкия ви пипер спрей да се наранява, деца или други нежелани цели. Мини размер и лек дизайн улесняват носенето навън. Той може перфектно да скрие спрея на пипер и да се предпази, когато е сам през нощта.
[Информация за размера] Притежателят на пипер с размери около 13 x 5cm /5. Интериорът е изработен от велурен материал, който може да предпази вътрешните елементи от повреда. Пръчът не е включен, не е включен само кожен калъф. Моля, уверете се, че размерът преди да закупите .Due към разликата между различни монитори, картината може да не отразява действителния цвят на елемента. Мини размер и лек дизайн улесняват носенето навън. Интериорът е изработен от велурен материал, който може да предпази вътрешните елементи от повреда . С красив и елегантен външен вид, това е не само държач за пръскане на пипер, но и моден аксесоар!
[Широко приложение] Жената самозащита спрей за спрей е широко използвана за бегачи, работници и социализатори.
Ключови характеристики :
Лесен достъп до пипер шпат
Нашата чанта за спрей за пипер може да бъде напълно Увийте спрея за пипер, но е лесно да го получите. [PU кожен материал] Чанта за пръскане с черен пипер е изработена от Pu кожа, водоустойчива, устойчива на износване, не е лесно да се счупи. Той може перфектно да скрие вашия пипер спрей и да се предпази, когато е сам през нощта. [Лесно за съхранение] този калъф за самозащита за спрей може лесно да се привърже върху чанти, ремък или ключове за кола. [Широко приложение] Жената самозащита за самозащита се използва широко за бегачи, работници с нощни смяна и социализатори.
Подробно описание :
Име на продукта : Чанта за спрей за пипер
Получаваш ли се уплаши, когато Излизаш сам през нощта?
Притеснявате ли се, че дъщеря или приятелката ви са тормозени?
Имате ли спрей за пипер, но нямате подходяща торбичка, за да я организирате?
Това е Време е да опитате нашата чанта за спрей за пипер.

Спецификация

Те също купуват с този продукт